Beoordelingen van onze klanten


"De Bruno matrassen hebben een prachtige designer look."

"Naar onze mening heeft de Bruno matras een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding."

"Niet alleen lig je heerlijk op de matras, ook heeft deze een prachtig design!"



Duurzaamheidstest door TÜV Rheinland

Bruno krijgt 97 van de 100 punten op het gebied van levensduur.
Ook in de overige drie testcategorien doet Bruno het zeer goed: na 30.000 testcycli treedt er nauwelijks verandering op in hoogte en is het verlies in zowel hardheid als veerkracht zeer gering."

(Test uitgevoerd volgens de LGA en DIN EN 1957 richtlijnen)



Rating door onze klanten:

Bruno matras
 175 beoordelingen
4.8 van de 5 sterren


Al vanaf € 425.00


Beoordelingen van de laatste 6 maanden:




5 sterren

19-06-18

DAT is pas klantenservice! Beoordeling van J.B Dijkzeul-Weber, Rijpwetering

Eigenlijk geldt deze beoordeling voor alle producten van Bruno. We hadden al twee matrassen en hebben de boxspring erbij besteld, inclusief topper. De opdracht werd na de bestelling weliswaar op een of andere manier „over het hoofd gezien“, maar na onze telefonische navraag na vier en een halve week kwam de „Bruno machine“ geweldig op gang. In een recordtijd ontvingen wij ons bed met topper, als toegift werden nog twee "Bärenweich" hoofdkussens meegeleverd.
Het transportbedrijf was punctueel, hun vooraanmeldingen per e-mail waren voorbeeldig. Alles werd door twee mannen naar de bovenverdieping gedragen, zoals was afgesproken. De montage was easy en de topper doet zijn naam alle eer aan - absoluut top!
Het slaapgevoel en het wakker worden zijn gewoon klasse, we hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.
Kleine tip nog voor alle besluiteloze mensen:
gun je de topper, bezuinig niet op de verkeerde dingen…





5 sterren

14-06-18

fantastische slaap, klasse afwikkeling Beoordeling van Ron Sandberg, Utrecht

Exact aan de levertijd gehouden, levering perfect met aankondiging vooraf, super verpakt; eenvoudige montage, ook alleen mogelijk; prachtige look en fantastisch slapen.
Wij kunnen Bruno boxspring alleen maar aanbevelen





5 sterren

03-06-18

Welterusten Beoordeling van Reinier van Engelen, Den Helder

Wij zijn grote fans van Bruno en slapen hemels. Het enige luxe probleem - in alle andere bedden kunnen we niet meer goed slapen. 100% aanbeveling voor Bruno





5 sterren

03-06-18

Zeer tevreden! Beoordeling van Chella Smets, Santpoort-zuid

zeer tevreden





5 sterren

02-06-18

Hemels bed! Beoordeling van Bart Smit

Een hemels bed!
Eenvoudig bestelproces, super communicatie van het verzendbericht tot aan de eigenlijke levering.
Het bed is in een handomdraai opgebouwd. De afwerking is super en zeer degelijk. Na een paar nachten gewenning is de slaap hemels en waanzinnig comfortabel. De hardheidsgraad is uitstekend en met de topper zelfs behaaglijker.
Conclusie: het bed laat niets te wensen over en is met zijn prijs absoluut OK!





5 sterren

30-05-18

Geweldig bed Beoordeling van Maarten Koeleman, Rotterdam

Bed is eenvoudig te monteren en geweldig.
Het transportbedrijf heeft overigens mijn trapopgang kapot gemaakt en wil niet voor de kosten opdraaien.





4 sterren

28-05-18

Bed goed – levering gebrekkkig Beoordeling van Bert van der Mool

Het belangrijkste eerst: wij voelen ons zeer op ons gemak in het nieuwe bed, hoewel we pas sinds korte tijd van dit genoegen kunnen genieten. Een duidelijke verbetering t.a.v. de tot nu toe gebruikte kwaliteitsmatrassen.

Een minpuntje vanwege de levering. Die bestond uit 3 verschillende leveringen binnen 4 weken. Daarvan moesten wij 2 weken op de matras op de grond slapen. Kan gebeuren, is echter behoorlijk irritant. 2 gratis kussens werden als schadevergoeding toegestuurd. Dat is aardig, maar nog aardiger zou geen ergernis zijn geweest. Het transport naar Oostenrijk is omslachtig en de communicatie tussen Bruno en transportbedrijven is – tenminste bij ons – gebrekkig.





5 sterren

16-05-18

Je wilt helemaal niet meer opstaan ... Beoordeling van Lain Smit, Alkmaar

De Bruno boxspring was een sensationeel koopbesluit. We houden vanaf het allereerste moment van het bed.





5 sterren

14-05-18

Ronduit tevreden Beoordeling van Petra Hojak, Leidschendam

Bestelling, levering en montage waren zonder problemen en het bed is optisch en met het oog op comfort geweldig. Ik kan het anderen graag aanbevelen!





5 sterren

07-05-18

Droombed, gewoon alleen maar enthousiast Beoordeling van Anna Kraan, Houten

Wij hebben het bed van 200 x 200 cm besteld en zijn absoluut onder de indruk van het slaapcomfort en de kwaliteit. Vanaf de bestelling tot de levering is alles prima verlopen.
Sinds we het bed hebben, staan we zonder rugpijn op.
We hebben de topper erbij genomen en kunnen deze zeer aanbevelen, hij geeft een behaaglijk liggevoel - zo is het gewoon nog beter slapen. Een klein schoonheidsfoutje is echter dat de topper voor de beide matrassen iets te klein is en je daardoor de witte hoes van de matras ziet. Dit doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit.





5 sterren

02-05-18

Gewoon geweldig! Beoordeling van Mary Verloop

Na totaal frustrerende tochten door de regionale meubelzaken, waarin het kennelijk absoluut niet uitmaakte of ze een bed konden verkopen of niet, heb ik "Bruno" op internet gevonden. Okay, ik heb er wel een paar dagen over nagedacht of je dan echt gewoon zo op internet een bed kan bestellen. Uiteindelijk hebben die 30 dagen "proefslapen" me dan toch overtuigd en heb ik het bed besteld. Levertijd en levering waren allemaal super okay. De montage was heel snel achter de rug. En daarna volgde de eerste nacht met Bruno: gewoon geweldig. Eerst dacht ik nog, met topper zou het bed te zacht zijn. Maar al snel was het gewoon een genot! Eén probleem is er natuurlijk wel: je wilt 's ochtends je bed niet meer uit. Okay, de topper zou voor de aanblik iets breder mogen zijn, zodat hij direct afsluit met de bovenste matras, maar dat is nu echt jammeren op hoog niveau, het doet geen afbreuk aan het comfort van het bed. Ook moet ik nog vermelden dat Bruno er zeer chic uitziet! Daarom kan ik iedereen alleen maar aanraden om urenlange pelgrimstochten door de meubelwinkels met onvriendelijk personeel te besparen en gewoon Bruno te bestellen. Ik betuig de "Brunomakers" mijn hartelijke dank en hoop op vele jaren met Bruno….





5 sterren

30-04-18

Zover tevreden Beoordeling van Clemens van der Waal, Edam

Zover past alles voor mij; ben tevreden. Zonder topper vind ik het beter dan met.





5 sterren

28-04-18

Gewoon een superkoop! Kan ik 100% bij anderen aanbevelen. Beoordeling van Jürgen Stokowski

Ik kan het bed met de topper 1,80 x 2,00 alleen maar aanbevelen!





5 sterren

25-04-18

...tot nu toe alles goed gedaan! Beoordeling van Jan Bleeker

Eenvoudige montage (met z'n tweeën ca. 20 min), goede afwerking. Slapen zeer goed, was bang, de matras zou te zacht zijn- is precies goed. De topper hebben we een week gebruikt, vonden het dan al met al te zacht…als het zo blijft: top!


Heeft u inmiddels een Bruno matras? Geef uw mening!